5 λέξεις κλειδιά που καθοδηγούν την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία

22 Αυγούστου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 5 lexis kleidia pou kathodigoun tin anthropokentriki mas filosofia

Καθημερινά, μέσω της τριβής, της επικοινωνίας και της επαφής μας με εσάς, διαπιστώνουμε συνεχώς μια σημαντική ανάγκη και όλες μας οι ενέργειες επικεντρώνονται πάντοτε εκεί: στην ικανοποίησή σας.

Η ανάγκη αυτή σχετίζεται με τον ήλιο! Η Κύπρος μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με 300 μέρες ηλιοφάνειας. Ως αποτέλεσμα, η ανάγκη αποτελεσματικής σκίασης αποτελεί, είτε το θέλουμε, είτε όχι,  σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η ομάδα μας λοιπόν, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει λύσεις στο κομμάτι αυτό, υποβοηθούμενες από τεχνολογία αιχμής και τις αξίες μας.

Εκεί θα επικεντρωθούμε στο κείμενο μας αυτό: σε εκείνες τις αξίες που αποτελούν βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας.

  1. Τιμιότητα: Ο Άνθρωπος αποτελεί κεντρικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Αυτόν εξυπηρετούμε και γι΄ αυτόν ακόμη υπάρχουμε. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και να επικεντρωθούμε στην ικανοποίηση αυτών και μόνων, χωρίς να προσπαθούμε να ξεγελάμε με επιβολή ανούσιων άλλων, αλλά και με δήθεν αποτελεσματικές λύσεις και προσφορές.
  2. Ποιότητα: Η συγκεκριμένη έννοια δεν αφορά μόνο τα συστήματά μας, τα οποία είναι υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά και στην ποιότητα εξυπηρέτησής μας. Μια απλή επίσκεψη στα κέντρα σκίασής μας, ένα κέρασμα και ένα ζεστό χαμόγελο θα σας πείσουν.
  3. Στοργή: Χειριζόμαστε τις διαδικασίες, τα συστήματα, αλλά και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας με πραγματική στοργή. Η επικριτικότητα και η αδιαφορία απέχουν από το λεξιλόγιό μας και καμία επίσκεψη σας δεν αντιμετωπίζεται με έλλειψη ενδιαφέροντος!

storgi

  1. Επικοινωνία: H επικοινωνία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας μιας υγιούς σχέσης. Γι΄ αυτόν το λόγο, έχουμε δημιουργήσει διαδικασίες, οι οποίες επιτρέπουν τη διευκόλυνσή της. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μας λειτουργεί με αυτοματοποιημένο σύστημα επικοινωνίας το οποίο αποθηκεύει το ερώτημά σας και απαντάται το συντομότερο δυνατό. Επίσης, διενεργούμε ερωτηματολόγια στα οποία διερευνούμε τα παράπονά σας, αλλά και τις ανάγκες σας. Τέλος, προχωράμε σε εκτενή διάλογο κατά την διάρκεια της αγοράς για να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες σας.
  2. Οικολογική Ευαισθησία: Η οικολογική ευαισθησία και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον είναι πρώτιστης σημασίας για μας, γι’ αυτό κλείνουμε και μ΄ αυτό. Τα υψηλής ποιότητας συστήματά μας έχουν ως στόχο την λιγότερη δυνατή απομάκρυνση της θερμικής ενέργειας το καλοκαίρι, και την μεγαλύτερη εισχώρηση το χειμώνα έτσι ώστε η χρήση του κλιματιστικού να μειώνεται όσο το δυνατό περισσότερο. Στις οικολογικές μας ενέργειες προσθέτουμε και τις καθημερινές πρακτικές μας που αφορούν την ανακύκλωση, τη μείωση και την επαναχρησιμοποίηση.

Οι πιο πάνω αξίες αποτελούν θεμελιώδες κομμάτι της ομάδας μας από την αρχή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα. Σε αυτές θα εστιάσουμε και στο μέλλον, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις, με πυξίδα τον άνθρωπο της Κύπρου και τις ανάγκες του.

Επισκεφθείτε τα Κέντρα Σκίασης μας και γνωρίστε από κοντά την Deco Team της Euroblinds, έτοιμη να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει σε κάθε σας επιλογή προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης ικανοποιώντας τις ανάγκες και την αισθητική σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer