4 έργα μας που αντανακλούν έμπρακτα την αξία των συστημάτων εκφραστικής σκίασης

18 Φεβρουαρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 4 erga mas pou antanakloun emprakta tin axia twn sistimatw ekfrastikis skiasis

Από το 1969 η Euroblinds αποτελεί συνώνυμο της εκφραστικής σκίασης και των πρωτοποριακών εφαρμογών στον εν λόγω τομέα. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας της, η εταιρεία έχει καταπιαστεί με μεγάλης και μικρότερης κλίμακας έργα, αναλαμβάνοντας με επιτυχία τη θωράκισή τους με συστήματα που εξασφαλίζουν την ενεργειακή τους αυτονομία και τη βιοκλιματική κτηριακή τους συμπεριφορά.

Η αναβάθμιση της καθημερινότητας και η άνεση στη χρήση και τη λειτουργία των συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης συνιστούν τις κύριες προτεραιότητες της ομάδας,  μέσα από την υλοποίηση έργων που αποτελούν σημείο αναφοράς στην ιστορία της. Ενδεικτικά, παρακάτω αναφέρουμε 4 χαρακτηριστικά έργα που αντανακλούν έμπρακτα την αξία των συστημάτων εκφραστικής σκίασης αλλά και την ανώτερη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Στις παρακάτω περιπτώσεις η προσθήκη των αναβαθμίσεων στα εν λόγω συγκροτήματα κατάφερε να ενισχύσει την αισθητική, την ενεργειακή απόδοση και να αυξήσει κατά μεγάλο ποσοστό τη λειτουργικότητα και τη δημοτικότητά τους.

1. Ιδιωτική κατοικία

idiotiki katoikia

Η υπόθεση εξωτερική σκίαση σε αυτή την περίπτωση προσέλαβε μια ολότελα σύγχρονη διάσταση με την αισθητική και λειτουργική αρτιότητα της εγκατάστασης βιοκλιματικών πέργολων αλουμινίου στους υπαίθριους χώρους της κατοικίας. Η προσθήκη φωτισμού και τα αυτοματοποιημένα σενάρια ανυψώνουν τη χρηστικότητα αλλά και την αντοχή της κατασκευής απέναντι στα καιρικά φαινόμενα, επιτρέποντας παράλληλα στις αλουμινένιες περσίδες να ελέγχουν τη διέλευση του φυσικού φωτός. Το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με την εγκατάσταση αλουμινένιας περίφραξης περιμετρικά του κτηρίου.

2. Parklane

parklane

Το... θαύμα της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του Parklane, ενός από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της Λεμεσού, φέρει την περήφανη σφραγίδα της Euroblinds. Η μελέτη του φιλόδοξου και εντυπωσιακού έργου στηρίχτηκε πάνω σε τρεις βασικούς άξονες, την εφελκυόμενη κατασκευή εξωτερικής σκίασης, τον έλεγχο του ηλιακού φωτός στους εσωτερικά εκτεθειμένους χώρους με τη χρήση roller blinds, και, τέλος, την εγκατάσταση πέργολων αλουμινίου στα εξωτερικά σημεία που έχρηζαν περισσότερης σκίασης αλλά και ανεμπόδιστης διέλευσης τη φυσικής ροής του αέρα, όπως το εστιατόριο.

3. Ancoria Bank

ancoria bank

Η υπεύθυνη και ηγετική θέση της Euroblinds στην αγορά των συστημάτων σκίασης προέκρινε την ανάληψη της προστασίας των εσωτερικών χώρων της Ancoria Bank, στη Λεμεσό, με τα πιο εξελιγμένα και εξατομικευμένα συστήματα εσωτερικής σκίασης, που έδωσαν ουσιαστικές λύσεις σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Η μελέτη και η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκαν κατόπιν ειδικών και λεπτομερών τεχνικών προδιαγραφών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου.

4. Olympic Residence

olympic residence

Το στολίδι της Λεμεσού ανέβασε πολύ τον πήχη των απαιτήσεων συνθέτοντας μια πρόκληση στην οποία η έμπειρη ομάδα της Euroblinds ανταποκρίθηκε με ευσυνειδησία και άρτιο επαγγελματισμό. Συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό συγκρότημα πραγματοποιήθηκαν επισταμένες και εξειδικευμένες μελέτες, απόλυτα κομμένες και ραμμένες στα μέτρα και τις ανάγκες των ενοίκων. Κουρτίνες με ηλεκτροκίνηση, συστήματα εσωτερικής σκίασης και πέργολες αλουμινίου είναι μερικά από τα στοιχεία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη θερμική προστασία, την ενεργειακή εξοικονόμηση αλλά και την αισθητική του Olympic Residence.

Με ένα αξιόλογο πελατολόγιο που συνεχώς διευρύνεται, στη μεγάλη λίστα των περατωμένων αναθέσεών μας συγκαταλέγονται μερικά από τα κορυφαία συγκροτήματα της χώρας μας, αλλά και πλήθος ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Με κύρια αποστολή την τεχνική κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση ως προς τις καλπάζουσες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία διαθέτει την πιο εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων συμβούλων που μπορεί να προσφέρει την πιο υπεύθυνη και εξατομικευμένη ενημέρωση σε όλους τους πελάτες της.

Είμαστε περήφανοι που αναλαμβάνουμε τόσα χρόνια με την ίδια ακεραιότητα και ευθύνη από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο έργο. Με την ίδια χαρά και υπευθυνότητα ανυπομονούμε να αναλάβουμε και το δικό σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer