3 Τρόποι να Κρατήσετε τους Λογαριασμούς Ρεύματος Χαμηλούς αυτό το Καλοκαίρι

26 Ιουλίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.jpg1532615617

Το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά του και ο ήλιος καίει πιο δυνατά από ποτέ! Δυστυχώς, όμως, το ίδιο κάνουν και οι λογαριασμοί του ρεύματος!

Υπάρχουν, όμως, πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τους κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα, δίχως να βράσετε από τη ζέστη. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

  1. Κάντε τον Αυτοματισμό Σύμμαχό σας

Πρώτον, εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον εξωτερικό σας χώρο, μειώνοντας σημαντικά τις ακτίνες του ήλιου που προσβάλλουν τους τοίχους του σπιτιού σας. Ένα αυτοματοποιημένο σκίαστρο εξωτερικού χώρου, όπως μια πέργολα αλουμινίου, μπορεί να μειώσει την έκθεση του σπιτιού σας στην ηλιακή ακτινοβολία σε ποσοστό έως και 77%, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο δροσερό περιβάλλον στο εσωτερικό του και, συνεπώς, σε μειωμένη ανάγκη χρήσης του κλιματισμού.

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα εξωτερικής σκίασης της Euroblinds ακολουθούν την κλίση των ακτινών του ήλιου παρέχοντας ολοήμερη αποτελεσματική προστασία, ενώ ειδικοί αισθητήρες μετρούν την ένταση του αέρα, δίνοντας εντολή στα σκίαστρα να αναδιπλωθούν όταν τα μποφόρ ανεβαίνουν! Όσο για τις καλοκαιρινές μπόρες, ποτέ πια δεν θα διακόψουν την παρέα σας, το μπάρμπεκιού σας ή τη χαλάρωσή σας στην αυλή. Αν πάλι πιάσει βίαιη καταιγίδα, αισθητήρες νερού θα φροντίσουν και πάλι να αναδιπλώσουν τα σκίαστρα για να τα προστατέψουν από βλάβη.

Τα αυτοματοποιημένα εξωτερικά σκίαστρα σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε πολύ περισσότερο χρόνο στον κήπο και την αυλή σας, ενώ παράλληλα προστατεύουν την περιουσία σας από την ηλιακή φθορά και το σπίτι σας από τη ζέστη. Όπως και να το δει κανείς, βγαίνετε κερδισμένοι!

  1. Προγραμματίστε Σωστά τα Αυτοματοποιημένα σας Σκίαστρα Παραθύρων

skiastra inner

Προγραμματίζοντας τα σκίαστρα των παραθύρων σας ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν τις ώρες που πρέπει, δεν ξενοιάζετε μόνο, αλλά και διασφαλίζετε πως όταν ο ήλιος καίει, το εσωτερικό του σπιτιού σας προστατεύεται από τον ήλιο, ενώ όταν έχει πέσει δροσιά, τα παράθυρά σας της επιτρέπουν να εισχωρήσει στο εσωτερικό.

Με τα προηγμένα συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου της Euroblinds, μπορείτε να ρυθμίσετε τα blinds σας να κατεβαίνουν και να ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες, με μια απλή εφαρμογή εγκατεστημένη στην ταμπλέτα ή το Smartphone σας. Η αυτοματοποίηση βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς, κάθε μέρα, είτε εσείς το θυμάστε είτε όχι, το σπίτι σας θα αποκρούει την ηλιακή ακτινοβολία και θα καλοδέχεται τη δροσιά, μειώνοντας και πάλι την ανάγκη για περιττή χρήση του κλιματιστικού.

Α, και να μην ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι και η προστασία των επίπλων και της εσωτερικής διακόσμησης από την υπεριώδη ακτινοβολία, που μπορεί να κάνει ένα πανάκριβο ύφασμα να μοιάζει με κουρέλι σε λίγα μόνο χρόνια.

  1. Απολαύστε Περισσότερο τον Κήπο και την Αυλή σας

apolafste khpo inner3 1

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως όλοι μας θα προτιμούσαμε να απολαύσουμε τον κήπο ή την αυλή μας περισσότερες ώρες το καλοκαίρι, αν είχαμε μια παχιά σκιά πάνω από το κεφάλι μας αντί για τον καυτό ήλιο. Τα αυτοματοποιημένα συστήματα εξωτερικής σκίασης της Euroblinds σάς χαρίζουν τη δροσερή σκιά που τόσο επιθυμείτε, προσκαλώντας όλη την οικογένεια, την παρέα και τους φίλους σας στην βεράντα ή την αυλή σας – κάνοντας έτσι τη χρήση του κλιματιστικού στο εσωτερικό του σπιτιού περιττή!

Το καλοκαιράκι, το μόνο που επιτρέπεται να μας καίει είναι η άμμος της παραλίας, κι όχι ο λογαριασμός του ρεύματος! Η Euroblinds μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer